Sortolieret sildebensparket.
Sorte gulve er ny trend!
Sildebensparket EG
Klodsparket
Højkantsparket EG
Mønsterparket
bg_slide
WOODWILL APS
DEN GYLDNE MIDDELVEJ 7
DK-7330 BRANDE
DENMARK

T : +45 28 29 77 77

Parketgulve

Massive parketgulve har en lang holdbarhed, fordi gulvet kan slibes mange gange, og fordi de anvendte træsorter ofte er meget hårde. Et massivt parketgulv gulv består af enkeltstave af massivt træ.

Et parketgulv kan lægges i mange flotte mønstre

Vælger du et parketgulv, får du et trægulv i høj kvalitet, som holder længe. Det kan holde til flere generationers slid. Et parketgulv giver dig desuden større mulighed for at sætte dit personlige præg på dit trægulv, da stavenes størrelse fåes i varierende længder, bredder og tykkelser. Trægulvet kan dermed lægges i mange flotte og også helt unikke mønstre. Ring 28 29 77 77 for at få tilsendt en produktoversigt.

Eksempler på typiske parketgulvsmønstre:


Slidebensmønstre

Et klassisk sildebensparket er et populært valg. Hvis du ønsker et mere roligt udtryk, kan du med fordel vælge et parketgulv i forløb, altså hvor stavene bliver lagt i lige baner.
 

Meget stort udvalg af træsorter

Woodwills massive parketgulve findes i et meget stort udvalg af træsorter og sorteringer. Vi har både lyse europæiske træsorter og mørke eksotiske træsorter. Vores parketgulve fåes blandt andet i følgende træsorter:

- Ahorn (europæisk og canadisk)
- Ask
- Birk
- Bøg
- Hvidbøg
- Eg
- Bruneg
- Røget eg
- Kirsebær
- Valnød
- Wenge
- Doussie (afrikansk)
- Kambala
- Merbau


Ring 28 29 77 77 for at få tilsendt en produktoversigt med alle træsorter og sorteringer.

 

Parketgulve svinder ikke efter montering

Woodwills parketgulve er nedtørret til max 8% fugtighed. Derfor svinder parketgulvet ikke nævneværdigt efter montering, og du har minimeret risiko for revner i gulvet.

 

Parketgulv kræver fast undergulv

Stavene har fer og not. Stavene samles ved at fer og not presses ind i hinanden. Parketgulvet skal sømmes eller limes til et fast undergulv. Det er ikke et gør-det-selv-projekt at lægge et parketgulv - brug altid fagfolk! 

 

Slibning af parketgulve

Parketstave og klodsgulve kræver en slibning, efter gulvet er lagt. Woodwills parketgulve kræver kun et minimum af slibning, da de fra fabrikkens side er produceret med stor præcision.


Parketgulve kan få den flotteste overflade

Woodwills parketstave leveres ubehandlet, så du selv kan give dem den overflade, der passer til dit hjem. Spørg din fagmand eller gulvlægger.